Geschreven door Online Department

Het creëren van een consistente, gepersonaliseerde gebruikerservaring over alle digitale kanalen is zonder de juiste techniek vrijwel onmogelijk. Om die reden zijn we actief gaan samenwerken met Sitecore. Dit internationale softwarebedrijf zorgt met haar Customer Experience Platform voor verhoogde conversie en grote klantloyaliteit. Sitecore biedt marketeers de mogelijkheid om elke klant goed te kennen. Het WCM (Web Content Management) systeem geeft je inzicht in het gedrag én de behoeften van je klant, waardoor je ook online persoonlijke en betekenisvolle interacties aan kunt gaan.

Own the experience

De match was snel gemaakt. Als specialisten op het gebied van user experience design ondersteunen we marketeers die Sitecore ten volle willen benutten. Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die de techniek van het platform biedt helpen we marketeers met het activeren en verbinden van hun klanten. Bij ieder digitaal contact, via website, mobiel, of social media, zorgen wij ervoor dat de ervaring voor iedere gebruiker consistent is doorgevoerd en het maximale rendement oplevert.

Mediq webshop

Een van de eerste klanten waarbij we intensief samenwerken met Sitecore developers is Mediq. Op dit moment leggen we de laatste hand aan de lancering van een nieuwe webshop voor huidproducten die volledig op Sitecore zal gaan draaien. Deze webshop wordt als een nieuw merk in de markt gezet: de uitgelezen kans om te laten zien hoe onze user centered design aanpak en de techniek van Sitecore samenkomen in een succesvolle, klantgerichte digitale strategie.


Namens Sitecore adviseren we marketeers en e-commerce managers over het effectiever inzetten van hun marketingactiviteiten.

Bel of mail voor meer informatie: machiel@onlinedepartment.nl / 010 – 89 11 051

Lees meer over Sitecore